Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
5
26x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DZ Avatar autora | 8.12.2018
Spokojena s nakupem, take rychly a prijemny customer service. Dekuji!
DM Avatar autora | 11.10.2018
IH Avatar autora | 29.9.2018
Avatar autora | 18.9.2018
Vše v naprostém pořádku, příště tu opět nakoupím a ráda.
Avatar autora | 11.12.2017
jsem spokojen
Avatar autora | 4.9.2017
+ Zboží je levné a vypadá kvalitně

Avatar autora 9.12.2018
Moc děkujeme za hodnocení našeho obchůdku
Avatar autora | 4.9.2017
Obchod všem doporučuji
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za hodnocení ;)
Avatar autora | 21.7.2017
+ Velký výběr
- Nic

Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za hodnocení našeho obchůdku ;)
Avatar autora | 11.7.2017
bezproblémový nákup
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za hodnocení
Avatar autora | 15.5.2017
+ Asi především levné ceny :)
- O žádných zatím nevím :)

Kdo uvidí nabízené zboží a udané ceny, tak bude nejspíše uvažovat o nákupu :)
Avatar autora 9.12.2018
Dobrý den, moc děkujeme za krásnou recenzi.
Avatar autora | 12.5.2017
+ Rychlý obchůdek. Krásné zboží, velký výběr
- Žádné

Mohu velmi doporučit vždy velká spokojenost
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme moc za přízeň
Avatar autora | 18.3.2017
Suprová kominikace obchodu, popletla jsem výběr platby, napsala a během 5minut vyřešeno a opraveno. Blesková rychlost dodání Určitě doporučuju
Avatar autora 9.12.2018
Těší nás, že vše bylo v pořádku a budeme se těšit na další návštěvu ;) Děkujeme
Avatar autora | 20.2.2017
+ Velice oceňuji,že komunikují i ve večerních hodinách na online chatu...A pomůžou vyřešit jakýkoliv problém nebo dotaz....
- Na nic jsem nepřišla

Lidi,je to super obchod....
Avatar autora 9.12.2018
Moc jste nás potěšila, děkujeme za krásnou recenzi.
Avatar autora | 29.1.2017
+ příznivé ceny

doporučuji
Avatar autora 9.12.2018
To jsme moc rádi, děkujeme za hodnocení ;)
Avatar autora | 14.11.2016
+ moznost rychle distribuce pres ZASILKOVNU
- nic me nenapada

doporucuji
Avatar autora 9.12.2018
Moc děkujeme za recenzi našeho obchodu ;)
Avatar autora | 21.9.2016
+ krátká dodací lhůta
+ komunikace výborná
+ skvělé ceny nabízených produktů
- o žádných nevím

rozhodně doporučuji
Avatar autora | 17.9.2016
+ cena dobrá
- dodací lhúta

celkem OK, ale některé korálky byly poškozeny
Avatar autora 9.12.2018
Děkujeme za reakci. Určitě pokud bylo nějaké zboží poškozeno, tak nám dejte vědět a my vám rádi zboží vyměníme. Od toho tady je reklamace (tu jsme od vás nedostali). Chápu, že některé minerální korálky nebo skleněné se mohou cestou poškodit i když jsou balené v bublinkových obálkách. Určitě se nám ozvěte na mail nebo online chat a vyřešíme to spolu ;). Co se týká dodací lhůty, tak se snažíme odesílat zboží co nejrychleji, rychleji už to nesvedeme, protože jsme zavislí na dopravci, který nám zboží expeduje. V 99% je objednávka vyřízena v den objednání a odeslaná následující den. Za zpětnou vazbu jsme moc rádi a děkujeme.
Avatar autora | 30.8.2016
+ Ukázková komunikace se zákazníky.
+ Více způsobů dopravy.
- Nemá.

Avatar autora | 3.8.2016
+ Rychlost

Zboži bylo připravené k vyzvednuti obratem, komunikace s obchodem byla perfektni, na terminu převzetí jsme se dohodli, nebyla jsem vazaná termínem ani časem
Avatar autora | 26.5.2016
Velice ochotní při dotazech, vstřícnost při zaslání peněz špatně na účet a od prodávajícího návrh zrychlení poslání zboží při již správné platbě. Opravdu výborná spolupráce jaká se často nezažije.
Tiphracky